Deputatul Leoreanu a adus fotbaliști celebri la Roman

de | 01/06/2017 | Actualitate, Local, Sport

Competiția inter licee la mini-fotbal, „Cupa 1 Iunie”, inițiată de Laurențiu Leoreanu, deputat PNL, s-a încheiat astăzi, cu un meci demonstrativ între câștigătoarea cupei și echipa formată din fotbaliști care au câștigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni.

La concursul de mini-fotbal au participat Colegiul Național „Roman Vodă”, Seminarul Teologic Franciscan, Colegiul Tehnic „Danubiana”, Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Colegiul Tehnic „Petru Poni” și Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”. Echipa câștigătoare a fost cea a Liceului cu Program Sportiv (LPS). Astfel, fotbaliștii de la LPS au jucat joi, 1 iunie, un meci demonstrativ în compania unei selecționate a deținătoarei Cupei Campionilor Europeni – Steaua București 1986!

La meciul demonstrativ au participat căpitanul echipei campioane a Europei din 1986, Ștefan Iovan însoțit de foștii sai colegi Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Marian Savu și portarul Gherasim precum și invitații lor Dănuț Lupu și Eugen Trica-fosti campioni ai României.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.