Deputat… la apă

de | 01/06/2017 | Actualitate, Local

Deputatul Iulian Bulai a vrut să testeze, în prima zi de funcționare din noul sezon, apa din ștrandul municipal. Parlamentarul a lăudat investiția administrației publice locale și s-a declarat gata să intre în bazin, dacă ar avea acces la un echipament corespunzător regulilor ștrandului.

Politica altfel înseamnă și a aprecia ce au făcut cei care au fost în poziții publice înainte și pe această cale îi felicit pe colegii mei, domnul deputat Leoreanu și domnul primar Micu, pentru această realizare. Este extraordinar că avem la Roman un asemenea ștrand și chiar am încercat apa, are o temperatură foarte bună, regreet că nu am venit cu slipii să fac baie acum și să fac pocinog la apă și la ștrand pe sezonul ăsta. Avem nevoie de asemenea inițiative, dar avem nevoie și de marchetare. Trebuie să se audă de acest ștrand până în Fălticeni, până în Focșani, până în Tecuci, să vină toată Moldova aici. Este bine că romașcanii și cei din zona metropolitană vin, trebuie să audă și mai multă lume de această inițiativă.”

Iulian Bulai, deputat USR  

După interviu, deputatul se pare că s-a dus în căutarea slipilor, fiindcă, la câteva minute a apărut echipat corespunzător și a intrat în bazinul mare, unde a înotat câteva minute.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.