„Desenează România!”

de | 01/06/2017 | Cultură, Național

Guvernul României dă startul unui concurs de desene pentru copiii din toată țara. Lansarea acestui proiect s-a făcut printr-un comunicat de presă atipic.

Anul viitor, România împlinește 100 de ani. Pare mult, dar profesorii de istorie vă vor spune că, de fapt, avem o țară tânără, cu rădăcini puternice. 2018 va fi un an aniversar important pentru toți românii. Noi, oamenii mari, privim spre voi cu speranță, încredere și optimism. De aceea, credem că Ziua României nu trebuie să fie doar despre trecut, ci mai ales despre viitor. Iar viitorul sunteți voi. Astăzi, de ziua voastră, vă invităm să ”Desenați România!”, așa cum o vedeți voi. Desenele voastre sunt așteptate, până pe 1 noiembrie 2017, pe adresa Guvernului României, Piața Victoriei nr. 1, Departamentul Centenar. Dintre ele, vor fi selectate 100 de desene care vor fi afișate public chiar pe 1 decembrie 2017, de Ziua României. Vă rugăm ca, pe spatele desenului, să treceți numele vostru, vârsta și titlul lucrării. Inspirația și creativitatea știm că nu vă lipsesc, așa că suntem nerăbdători să primim desenele voastre! La mulți ani de 1 iunie!”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.