Ambuteiaj la intrare în Roman. Se asfaltează sensul giratoriu din Favorit. UPDATE – lucrările se suspendă din cauza traficului

de | 06/06/2017 | Administrație, Local

Astăzi, 6 iunie, a început asfaltarea sensului giratoriu de la Favorit, traficul fiind îngreunat în ciuda faptului că un dispozitiv de mai mulți polițiști locali a fost mobilizat pentru dirajare.

Continuăm programul de asfaltări și, începând de astăzi, se intervine la sensul de girație poarta sud, acolo unde vom turna un strat de binder pentru preluarea denivelărilor și până mâine să finalizăm și lucrările de turnare de covor asfaltic, lucrări care se realizează pe cheltuiala Primăriei municipiului Roman, iar după terminarea acestei lucrări cu acel material ViaTop, constructorul, pe cheltuiala proprie va interveni pe centura vest unde se va turna covor asfaltic.
Lucian Micu, primar al municipiului Roman

asfaltare sens giratoriu Favorit 2302

Ca urmare a aglomerației din sensul giratoriu, coada de mașini depășind uneori sensul giratoriu de la Horia, primarul Lucian Micu a dispus suspendarea lucrărilor până mâine, 7 iunie, ora 19:00, traficul urmând să revină la normal imediat ce asfaltul turnat va ajunge la o temperatură ce permite accesul mașinilor pe el.

Lucrările la sensul giratoriu de la Favorit sunt executate de firma IMROM SA, firma care a câștigat licitația pentru remedierea problemelor la nivelul asfaltului în Roman.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.