Parlamentari și membri USR, prezenți la Roman pentru a-l susține pe Radu Samson

de | 06/06/2017 | Local, Politică

Patru parlamentari USR și membri ai partidului din șase județe au fost prezenți luni, 5 iunie, la Roman pentru a-l susține pe Radu Samson, candidat la alegerile locale parțiale pentru Primăria Municipiului Roman, în activitățile de campanie electorală.

Alături de Radu Samson au fost deputații Mihai Botez din Vaslui, Lucian Stanciu – Viziteu din Bacău, Iulian Bulai din Neamț și Cristian Seidler, vicepreședinte USR, din București. De asemenea, alături de membrii și simpatizanții din județ, au stat de vorbă cu romașcanii membri ai filialelor din Bacău, Vaslui, Vrancea, Iași, Buzău și Brăila.

Vreau să le mulțumesc parlamentarilor USR și celorlalți colegi din țară care au renunțat la ziua lor liberă și au venit să mă ajute să le prezint romașcanilor proiectele mele. Poate cea mai importantă realizare a acestei întâlniri este că am găsit sprijin parlamentar pentru depunerea unei interpelări la Ministerul Sănătății privind lipsa de medicamente de la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Din această cauză, pacienții sunt obligați să cumpere medicamentele de la farmaciile din apropiere și nu este normal. Voi continua și în următoarele zile să mă întâlnesc cu romașcanii, pe care îi aștept duminică la vot, indiferent de opțiunea lor politică. E important ca oamenii să își exercite acest drept”

Radu Samson, candidat USR la Primăria Municipiului Roman

Parlamentarul Iulian Bulai le-a mulțumit colegilor veniți la Roman pentru a-l susține pe Radu Samson și s-a declarat nemulțumit de modul în care cele două mari partide locale au tratat electoral avaria la conducta de apă, din cauza căreia orașul Roman a rămas o zi fără apă.

„Mă bucur că suntem cu toții împreună aici pentru a-l susține pe Radu. Neamțul primește ajutor din celelalte județe vecine, săptămâna trecută au fost grupuri din Bacău și Suceava, acum avem aproape colegi din Iași, Vaslui, Vrancea, Buzău, Brăila și din nou Bacău. Am trecut de jumătatea campaniei, a fost o campanie pozitivă și suntem mulțumiți de acest lucru. Am stabilit că vrem acest lucru dinaintea campaniei și cred că într-o mare măsură am reușit. Aș avea doar un singur lucru de condamnat ferm în calitate de președinte al USR Neamț, anume lupta în declarații a partidelor PSD și PNL imediat după avaria de la conducta de apă în locul asumării responsabilității, în condițiile în care ambele partide au oameni în conducerea companiei Apaserv. Acest lucru nu mi s-a părut normal”

Iulian Bulai, deputat, președinte USR Neamț

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.