În minivacanța de Rusalii polițiștii au avut mai multă treabă

de | 06/06/2017 | Actualitate, Județean

În minivacanța de 1 Iunie și Rusalii, peste 600 de polițiști nemțeni au fost de serviciu, suplimentar față de efectivul curent. Astfel, în perioada 1 – 5 iunie a.c., poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă au efectuat 12 acțiuni și controale, în urma cărora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea a 70 de infracţiuni.

În urma activităților de investigații desfășurate, polițiștii au surprins în flagrant delict 11 persoane și au depistat o persoană urmărită în temeiul legii.

În această perioadă, poliţiştii au intervenit la 167 de solicitări venite din partea cetățenilor, prin intermediul serviciului unic de urgență 112. Majoritatea sesizărilor au vizat stări conflictuale ce au fost aplanate, fiind aplicate 115 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.