Accident cu patru victime pe E85

de | 06/06/2017 | Actualitate, Local

Un grav accident de circulație a avut loc marți, 6 iunie, pe E85, pe raza localității Secuienii Noi, într-o zonă cunoscută ca fiind una periculoasă, motiv pentru care are introdusă o limitare de viteză la 50 km/h. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară iar patru persoane au fost rănite.

Primele cercetări efectuate de polițiști indică faptul că un bărbat de 20 de ani, din Oniceni, ce conducea un autoturism pe E85, a efectuat un viraj la stânga pe DC85 spre Bașta, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism ce venea din sens invers. În urma impactului, ambele autoturisme au acroșat o autoutilitară staționată. Cele patru victime sunt din același autoturism și au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență Roman cu două ambulanțe SMURD și două de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.