Marius Neculai: „Sper ca romașcanii să-și dea seama că voi fi cel mai bun primar pe care l-a avut Romanul după Revoluție.”

de | 08/06/2017 | Fără categorie

Joi, 8 iunie, la sediul de campanie al candidatului PSD pentru funcția de primar al municipiului Roman, Marius Neculai, a avut loc ultima conferință de presă din perioada campaniei electorale. La conferință au participat Marius Neculai, președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț Ionel Arsene, senatorul PSD Dan Manoliu și deputatul PSD Alexandru Rotaru.

„Scopul acestei conferințe este de a le mulțumi, în primul rând, romașcanilor, care ne-au încurajat pe tot parcursul acestei campanii, care ne-au fost alături, care ne-au susținut, care ne-au primit în zonele în care ei locuiesc, ne-au ascultat, ne-au energizat cu mesajele pe care ni le-au transmis și, binențeles, care ne-au adus la cunoștință problemele cu care se confruntă comunitatea din care noi facem parte. Am fost impresionat de numărul mare de oameni care au fost alături de noi, am fost impresionat de numărul mare de semnături pe care le-am obținut în precampanie și am fost impresionat de numărul mare de probleme cu care romașcanii se confruntă. Cred că a venit momentul să ne întoarcem cu adevărat fața către oameni, cred că avenit momentul să ne aplecăm cu seriozitate asupra multitudinii de probleme sociale cu care ne confruntăm în acest oraș.”

Marius Neculai

“Voi fi un primar al dialogului”

„Am venit în fața romașcanilor cu un program credibil, care să poată fi îndeplinit și care are susținere. Unul dintre principalele obiective pe care le avem este acela de a ajuta oamenii să-și ridice nivelul de trai și nu ne putem gândi la altceva dacă nu avem în vedere acest prim obiectiv. Pe de altă parte, Romanul are nevoie de investiții cu impact, investiții care să schimbe la față acele zone care au rămas în urmă, unde nu este asfalt, nu sunt utilități. Alt principiu după care mă voi ghida va fi acela că eu voi fi un primar mereu cu ușa deschisă, un primar al dialogului, un primar care vrea să se implice la orice nivel, un primar care să fie eficient și care să fie proactiv. Sper ca romașcanii să-și dea seama că voi fi cel mai bun primar pe care l-a avut Romanul după Revoluție.”

Marius Neculai

Candidatul PSD a mai vorbit despre necesitatea unui proiect coerent de reamenajare a Pieței Centrale, care să ajute și să încurajeze producătorii locali. El și-a manifestat și intenția de a sprijini cultura romașcană, printr-un proiect de centru multi-cultural, de a sprijini sănătatea, infrastructura școlară și infrastructura recreațională.

Dan Manoliu: „PSD întotdeauna s-a ținut de cuvânt de ceea ce a promis”

„În orice campanie electorală am venit cu un program fezabil, finanțabil. Cu ajutorul romașcanilor, cu care ne-am întâlnit în această perioadă, am reușit să îmbunătățim lista cu ceea ce trebuie să facem pentru Roman. De exemplu, mame cu copii mici ne-au reclamat că nu au unde să-și lase copiii pe timpul vacanței de vară, cât timp părinții sunt la serviciu, iar Marius a trecut pe agenda lui, ca o prioritate, rezolvarea acestei probleme. Îmi doresc ca romașcanii să-l voteze pe Marius Neculai pentru că PSD întotdeauna s-a ținut de cuvânt de ceea ce a promis.”

Dan Manoliu

Alexandru Rotaru: „Este momentul ca romașcanii să se îndrepte cu privirea spre PSD”

„Am tratat cu maximă seriozitate această campanie, diferit de adversarii noștri care au dus o campanie animată.Le mulțumesc tuturor care au venit să sprijine, voluntar, un om cu bun-simț, care a dus o campanie constructivă, cu și despre oameni. Este momentul ca romașcanii să se îndrepte cu privirea spre PSD pentru că avem cea mai bună ofertă de primar.”

Alexandru Rotaru

Ionel Arsene: „Nu voi fi cel care voi da direcțiile în ceea ce face Marius Neculai”

„Marius Neculai are determinare, are viziune, are un guvern care să-l sprijine, are Consiliul Județean și un președinte de Consiliu Județean care i-a promis că va sta alături de el. Asigur romașcanii că primarul Marius Neculai va face în Roman mult mai mult decât va face oricare alt primar. În campania asta Marius Neculai a făcut exact cum a vrut el și cum și-a gândit campania, eu voi fi cel care-l voi sprijini în tot ceea ce vrea să facă, nu voi fi cel care voi da direcțiile în ceea ce face Marius Neculai.”

Ionel Arsene

Ionel Arsene: “Când ești prost de mic, când ești mare numai te joci”

Președintele CJ Neamț s-a arătat dezamăgit de campania contracandidaților, spunând că “i-a lăsat un gust amar”.

“L-am văzut zilele trecute pe micuțul interimar având o atitudine total nepotrivită față de un senator al Parlamentului României. Am auzit o vorbă la un coleg ardelean: când ești prost de mic, când ești mare numai te joci. Noi aici nu ne jucăm. Loc de joacă o să facă Marius Neculai în caz că vrea să se joace (Lucian Micu, nr.). Nu poți să jignești un senator al României când cel care te ține de hățuri este un sfert de deputat. Mi-aduc aminte de micuțul interimar când era în PSD: el se ocupa să ne facă cafele. Ulterior s-a dus în UNPR și i-a făcut cafele lui Gabi Farcaș. După care i-a plimbat geanta lui Laurențiu Leoreanu. Are și dezavantajul că are un nume predestinat: Micu. Oricât ai vrea să fii mare nu poți, pentru că ce ai făcut cât timp ai fost în politică a demonstrat că atât poți face. Când începi o campanie și te ascunzi după fusta nevestei, respectul meu nu poți să-l ai niciodată.”

Ionel Arsene

La finalul conferinței de presă, Marius Neculai a relatat că pe perioada campanie a simțit mereu că este împins din spate de „o foță divină care mă întărește și mă încurajează să merg pe acest drum”.

„Prima discuție pe care am avut-o cu domnul președinte Arsene a fost pe 11 noiembrie, dată la care am primit propunerea de a candida. Când am vrut să-mi creez o pagină de Facebook, singurul nume disponibil era mariusneculai11. Adresa sediului de campanie este str. Oituz nr. 11. Alegerile vor avea loc pe data de 11. Duminică, pe data de 11, la ora 11 (noaptea, nr.), cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul romașcanilor vom avea un nou primar. Sper ca acela să fie cel mai bun, pe care romașcanii îl merită.”

Marius Neculai

 acest articol este un advertorial

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.