Raluca Turcan, vizită la Roman pentru susținerea lui Lucian Micu. „Romașcanii sunt un etalon pentru Moldova”

de | 08/06/2017 | Local, Politică

Raluca Turcan, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a efectuat la Roman o vizită de susținere a candidatului PNL la funcția de primar, Lucian Micu. Împreună cu deputatul Laurențiu Leoreanu, deputatul Mugur Cozmanciuc și Lucian Micu, au susținut o conferință de presă în care s-a vorbit atât despre campania electorală cât și despre apropriatele alegeri pe plan național în PNL.

„Romanul are nevoie de un primar care este într-o echipă excepțională cu multe realizări și dovezi de bună practică. Sunt aici și ca să le mulțumesc romașcanilor pentru votul politic pe care l-au dat Partidului Național Liberal la alegerile de anul trecut. Prin votul lor au trimis în Parlamentul României parlamentari foarte buni. Laurențiu Leoreanu pe cât de bun a fost la Primăria Roman pe atât de bun este în Parlamentul României, prin proiecte, prin inițiativă, prin implicare. Mugur Cozmanciuc știe foarte bine să servească în parlament interesele romașcanilor. PNL are o echipă puternică în Roman și în Neamț. Lucian Micu este un om care m-a convins că știe exact unde să pună degetul pe fiecare cartier, pe fiecare zonă din municipiul Roman, astfel încât să rămână proiecte care să-i facă mândri pe romașcani și care să crească nivelul de bunăstare al romașcanilor.”

Raluca Turcan, președinte PNL

Raluca Turcan: romașcanii – „un etalon în Moldova”

„Îi rog pe romașcani să privească ceea ce se întâmplă în România de astăzi. Avem o guvernare PSD cu o majoritate lejeră în parlament, căreia teoretic nu i-ar fi lipsit absolut nimic ca, din prima zi de guvernare, să servească cetățenii români.Cu ce s-a ocupat guvernarea PSD? Dincolo de frauda uriașă de încredere prin care în campanie au promis nenumărate lucruri care acum rămân pe lista de așteptare, din prima zi de guvernare s-au concentrat pe salvarea și beneficiul dierct al celor din clientela politică de la vârf. Prima mutare a fost să-i albească dosarul lui Liviu Dragnea. Nu le-au promis romașcanilor asta în campania electorală. Însă când au trebuit să ofere proiecte pentru țară s-au blocat iremediabil. Legea salarizării va duce, în timp, din nefericire, la haos legislativ, la unele diminuări de salarii, la concedieri, la procese pe care oamenii le vor intenta, pentru a-și câștiga drepturile și a avea condiții de salarizare egale cu alții din sistemul public care au aceeași pregătire și aceeași experiență, și la o povară din ce în ce mai mare pe mediul de afaceri. Mi-aș dori sincer ca romașcanii să transmită o dată cu alegerile din 11 iunie câteva mesaje la nivel național: că știu să-și aleagă omul potrivit la locul potrivit și Lucian Micu este omul potrivit pentru a continua proiectele bune pentru romașcani, că doresc să rămână un etalon pentru Moldova, că doresc să sancționeze abuzul de putere și de fățărnicie pe care PSD îl generează la nivel național și județean și că doresc parteneri care să lege Moldova de Ardeal și de Vest. Moldova nu mai poate rămâne o insulă separată unde sărăcia se răspândește din ce în ce mai mult. ”

Raluca Turcan

Laurențiu Leoreanu: „Lucian Micu are experiența administrativă pe care eu nu o aveam”

„La momentul în care eu am intrat primar al municipiului Roman eu nu aveam experiența administrativă pe care o are Lucian Micu acum. A fost mereu lângă mine, am lucrat împreună, cunoaște ce s-a făcut, știe cum s-a făcut, știe ce trebuie să se facă. Este un mare atu. Faptul că este un continuator a ceea ce am făcut eu aici la Roman în cei nouă ani, eu zic că este un atu pentru Lucian micu și nu un minus.”

Laurențiu Leoreanu: deputat PNL

acest articol este un advertorial
executat de Centrul Media Nord Est la comanda Partidului Național Liberal filiala Neamț

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.