Marius Neculai, vot pentru schimbare

de | 11/06/2017 | Administrație, Local, Politică

Cetățenii municipiului Roman sunt chemați azi, 11 iunie, la urne, pentru a alege primarul municipiului. Algerile parțiale de azi sunt o consecință a faptului că fostul primar, Laurențiu Leoreanu, a câștigat un mandat de deputat în Parlamentul României. Pentru câștigarea acestei funcții au intrat în competiție patru candidați. Iată ordinea acestora pe buletinul de vot: Radu Samson (USR), Marius Neculai (PSD), Lucian Micu (PNL), Elena Chelmuș (PMP).

Marius Neculai a venit la secția de votare cu soția lui și cu mai mulți colegi de partid.

Este o zi plină de emoții pentru că noi, candidații, suntem opțiuni, dumneavoastră sunteți care decideți. Sperăm că am fost candidați care am transmis încredere, sperăm că v-am obținut încrederea și îmi doresc ca romașcanii, în următorii ani, să aibă parte de un primar implicat, un primar care să fie alături de oameni și un primar care să dezvolte acest oraș, să ducem acest oraș de la bine spre mai bine. Vreau, totodată, să îi transmit ”La mulți ani!” colegului meu Alexandru Rotaru, deputat în Parlamentul  României. Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit; diseară, sper să fiu mândru de această campanie și sper să ne bucurăm împreună de rezultatele votului.”

Marius Neculai, candidat PSD pentru Primăria municipiului Roman

Azi am votat în primul rând cu inima, dar și cu toată luciditatea, pe omu care, de 14 ani îmi dovedește în fiecare zi că merită toată încrederea.”

Andreea Neculai, soția lui Marius Neculai

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.