Senatorul Manoliu a votat pentru binele orașului

de | 11/06/2017 | Administrație, Local, Politică

Cetățenii municipiului Roman sunt chemați azi, 11 iunie, la urne, pentru a alege primarul municipiului. Algerile parțiale de azi sunt o consecință a faptului că fostul primar, Laurențiu Leoreanu, a câștigat un mandat de deputat în Parlamentul României. Pentru câștigarea acestei funcții au intrat în competiție patru candidați. Iată ordinea acestora pe buletinul de vot: Radu Samson (USR), Marius Neculai (PSD), Lucian Micu (PNL), Elena Chelmuș (PMP).

Senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman, a votat la secția nr. 91, în cadrul Școlii de Artă ”Sergiu Celibidache”.

Am votat cu speranță și încredere pentru un om care a demonstrat că ște ce vrea, care a demonstrat romașcanilor, prin cea ce a făcut, că vrea binele orașului, că vrea un pic mai bine pentru toți romașcanii și, totodată, are în spate un colectiv puternic, încrederea noastră și a cetățenilor. Sunt convins că viitorul primar va face ca acest oraș să înflorească. E timpul schimbării și sper că romașcanii au votat această schimbare, așa cum i-am rugat la ultima conferință de presă; sper că au votat cu inima, cu sufletul și cu gândul.”

Dan Manoliu, senator PSD și președintele  PSD Roman

La final, Marius Neculai i-a strâns mâna senatorului Manoliu și i-a mulțumit pentru sprijin, aceleași mulțumiri îndreptându-le și către ceilalți membri de partid.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.