Radu Samson, apel către tineri să meargă la vot

de | 11/06/2017 | Administrație, Local, Politică

Cetățenii municipiului Roman sunt chemați azi, 11 iunie, la urne, pentru a alege primarul municipiului. Algerile parțiale de azi sunt o consecință a faptului că fostul primar, Laurențiu Leoreanu, a câștigat un mandat de deputat în Parlamentul României. Pentru câștigarea acestei funcții au intrat în competiție patru candidați. Iată ordinea acestora pe buletinul de vot: Radu Samson (USR), Marius Neculai (PSD), Lucian Micu (PNL), Elena Chelmuș (PMP).

Candidatul USR, Radu Samson, a venit la vot împreună cu soția lui. Cei doi au votat la una din secțiile de votare din cadrul Liceului ”Vasile Sav”.

Azi am votat pentru întinerirea spiritului romașcan și sper, cu această ocazie, că toți tinerii vor ieși la vot pentru că generația noastră e marele absent la algerile din oraș, la exercitarea dreptului de vot. Nu au fost probleme până acum, dar prezența a fost destul de scăzută, la ora 11.00 era prezență în jur de 7-8%. Dar sperăm că după slujba de la biserică, după cumpărături, înainte de a ieși în oraș se vor prezenta cât mai mulți la vot.”

Radu Samson, candidat USR pentru Primăria Roman

Întrebat de un procent în ceea ce-l privește, Radu Samson a răspuns că nu ar vrea să facă o estimare, dar a spus că este optimist și crede că romașcanii sunt pregătiți pentru o schimbare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.