Bătrân accidentat pe bulevardul Republicii

26

Un bătrân de aproximativ 60 de ani a fost accidentat miercuri, 14 iunie, pe bulevardul Republicii. Bătrânul a vrut să traverseze strada spre un magazin, dar a fost acroșat de un taxi. Evenimentul  rutier a avut loc la nici 50 de metri de o trecere pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. În momentul sosirii ambulanței, victima era conștientă.

”Eram în apartament și au auzit un om care se văita foarte tare, dar până am coborât eu a fost urbat în ambulanță, nu știu ce s-a întâmplat”, a spus o femeie care se afla în zonă.

”Eu eram în casă, dormeam. Nu știu nimic. El s-a dus la cumpărături… nu știu, că dormeam. Era conștient când l-a luat salvarea. E bătrân și nu vede, și dacă vede, vede în ceață. Asta e încăpățânarea lui; nu vede, nu vrea să-l duc la control, să-i iau ochelari. Așa-s oamenii mai în vârstă. Dacă eram cu el… m-am speriat”, a spus fiul victimei.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar polițiștii vor face cercetări pentru a stabili circumstanțele accidentului. Reamintim că marți, 13 iunie, a avut loc un accident pe trecerea de pietoni de la intersecția străzii Anton Pann cu bulevardul Republicii, iar victima, tot un bărbat, a ajuns la spital.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult