Leoreanu vrea să fie vicepreședinte PNL

39

Deputatul Laurențiu Leoreanu și-a depus candidatura, în interiorul partidului, pentru a obține o funcție de vicepreședinte PNL la nivel național. Algerile interne din cadrul Partidului Național Liberal vor avea loc pe data de 17 iunie.

Organizaţia municipală PNL Roman îl susține pe Ludovic Orban la președenția Partidului Național Liberal. Am luat această decizie împreună cu colegii mei pentru că este momentul în care Partidul Național Liberal trebuie să se restructureze și are nevoie de forța și de energia lui Ludovic Orban. Mi-am depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte pe administrație, ordine publică, siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională, pentru că Neamțul merită să fie reprezentat în conducerea națională a partidului și am încredere că voi fi susținut de colegii din Consiliul Național de Coordonare.

Laurențiu Leoreanu, deputat PNL și președinte PNL Roman

Împreună cu colegii mei, consilierii locali PNL din CL Roman vom vota Ludovic Orban , președinte PNL. Alegerile parțiale de duminica trecută ne-au demonstrat că nemțenii au încredere în Partidul Național Liberal, de aceea este datoria noastră să alegem un lider puternic și experimentat.

Lucian Micu, primarul Municipiului Roman

De asemenea, moțiunea lui Orban este susținută și de Organizația PNL Piatra-Neamț, în timp ce președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, dar și alți liberali nemțeni îl susțin pe Cristian Bușoi. Vineri, 9 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean al PNL s-a luat decizia ca județul Neamț să susțină la Congres ambele moțiuni și cea a lui Ludovic Orban și cea a lui Cristian Bușoi, aproape la egalitate de voturi. Alegerea presedintelui PNL va fi însă făcută la Congresul PNL din 17 iunie , votul urmând să fie dat și de cei 110 delegaţi nemțeni.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult