Analize în PNL Neamț

de | 20/06/2017 | Județean, Politică

Ultimele evenimente care au avut loc în cadrul PNL au făcut ca, la nivelul județului Neamț, să existe învinși și învingători. Cei care au cules laurii au fost liberalii care au mers pe mâna lui Laurențiu Leoreanu. Acesta, în calitate de șef de campanie, a câștigat alegerile parțiale de la Roman, iar la nivelul competiției din partid a câștigat una dintre cele opt funcții de vicepreședinte, în condițiile în care liderul PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, nu a obținut funcția de prim-vicepreședinte pentru care a candidat. Leoreanu a declarat că nu trebuie luate decizii la cald.

Cred, în schimb, așa cum mi-au cerut mai mulți colegi, că trebuie făcute niște analize; analize și la nivel local ce s-a întâmplat, și la nivel parlamentar ce s-a întâmplat, și la nivelul alegerilor parțiale pentru că eun lucru cortect să facem analize, iar oamenii care au un cuvânt de spus chiar să-l spună în partid, iar cei care doar spun fără să aibă merite în spate să facă un pas mai în lateral sau, de ce nu, să se înhame mai tare la muncă, ca vorbele lor să fie susținute și de fapte.”

Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte PNL

În ultima vreme, disensiunile din PNL Neamț au devenit un fapt cunoscut de toată lume, mai ales că o parte a liberalilor a susțiunut echipa Cozmanciuc – Cristian Bușoi, iar o altă parte a susținut echipa Leoreanu – Ludovic Orban.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.