Proprietarii mașinilor avariate de furtună pot fi despăgubiți

de | 30/06/2017 | Local, Social

Furtuna care a avut loc joi după-amiază în Roman, a distrus, în proporții diferite, opt autoturisme. Reprezentanții administrației locale au explicat că proprietarii mașinilor avariate vor fi despăgubiți, dacă sunt întrunite câteva condiții.

Furtuna din ziua de joi, 29 iunie, care s-a abătut asupra municipiului Roman, a produs mai multe pagube. Vorbim de peste 200 de copaci care au fost distruși parțial sau total. Din păcate, în același timp, opt mașini au fost avariate. Echipele Serviciului Voluntar pentur Situații de Urgență s-au aflat încă de ieri pe teren, iar din această dimineață s-au întors la muncă pentru a înlătura efectele acestor fenomene meteo periculoase. Facem un apel către cetățenii care au autoturismele avariate. Aceștia pot veni la sediul Primăriei municipiului Roman pentru a fi despăgubiți, doar în cazul în care mașinile au fost parcate pe domeniul public și regulamentar.”

Claudia Matei, consilier personal primar

Detalii despre efectele fenomenelor meteorologice ce s-au manifestat joi, 29 iunie, găsiți aici.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.