Spitalul Roman angajează îngrijitori și asistent medical

de | 03/07/2017 | Economic, Local, Sănătate

Spitalul Municipal de Urgență Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de îngrijitori curăţenie. Sunt vacante 11 astfel de posturi: un post pentru Compartiment Pneumologie, două posturi pentru Compartiment Oncologie, un post pentru Secţia Neurologie, două posturi pentru Secţia Cardiologie, un post pentru Serviciul Administrativ, două posturi pentru Secţia Neonatologie, două posturi pentru Secţia Pediatrie.

Termenul limită de depunere a dosarelor este vineri, 7 iulie, ora 15.30, iar pentru aceste posturi este nevoie de doar de studii gimnaziale.

Tot Spitalul Municipal de Urgență Roman organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de asistent medical generalist debutant pentru Serviciul Informatică şi Statistică Medicală. Pentru acest post candidații trebuie să aibă studii postliceale sanitare, curs operator calculatoare sau un act de studiu care atestă cunoştinţe de operare PC, dar nu se cere vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului. Data limită de depunere a dosarelor este, de asemenea, 7 iulie. Mai multe informații se regăsesc pe posturi.gov.ro, spitalroman.ro sau la sediul instituției.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.