Niciun 10 la bacalaureat

de | 05/07/2017 | Educație, Județean

Astăzi, 5 iulie, s-au afișat rezultatele examenului de bacalaureat, sesiunea de vară 2017. Peste 3.000 de candidați au stat cu sufletul la gură pentru a afla notele. Tot astăzi, până la orele 20.00, candidații nemulțumiți de note au depus și contestații.

La examenul de bacalaureat din acest an în județul Neamț au fost înscriși 3.662 de candidați, dintre care s-au prezentat doar 3.499. Patru dintre aceștia au fost eliminați din examen pentru că au fost surprinși cu aparatură electronic asupra lor, ceea ce contravine regulamentului. După afișarea rezultatelor s-a aflat că 2.563 de candidați au trecut examenul maturității, în timp ce 932 își vor încerca șansele în sesiunile următoare. La nivelul județului, rata de promovabilitate a fost de 73,25%. Niciun elev din județ nu a reușit să obțină media 10.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.