Polițiștii, buni la fotbal

26

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț s-a clasat pe locul al doilea la Campionatul de Minifotbal din județ. Echipa, formată din 15 polițiști din cadrul IPJ Neamț, a participat la Campionatul de Minifotbal organizat la nivelul județului de Asociația de Minifotbal, în perioada septembrie 2016 – iunie2017. În urma celor 26 de meciuri susținute în cadrul acestui campionat, desfășurat sub egida Federației de Minifotbal din România, polițiștii nemțeni au clasat Inspectoratul de Poliție pe locul al doilea.

La această competiție au participat 14 echipe locale din cadrul instituțiilor publice sau a societăților comerciale din județul Neamț, printre care și Inspectoratul de Jandarmi Neamț sau Administrația publică locală. În perioada 23 – 25 iunie 2017, aceeași echipă a fost convocată și a participat la Campionatul Național de Minifotbal al Firmelor și Instituțiilor Publice, clasându-se în primele zece locuri, din cele 42 de echipe care au participat din toată țara.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult