Începe concursul pentru directorii de școli

64

Luni, 17 iulie, 78 de cadre didactice din județ vor trece în bănci, pentru a fi testați. Este vorba despre candidații care vor o funcție de director sau director adjunct la una dintre unitățile de învățământ din Neamț care au astfel de posturi vacante. Candidații vor trebui să se prezinte la centrul de examinare ”Colegiul Național de Informatică” Piatra-Neamț, între orele 8.00 și 8.30. Accesul candidaților se va face pe baza unui act de identitate, iar rezultatele probei scrise se vor afla în aceeași zi.

Candidații vor fi programați, mai apoi, pentru interviu. Rezultatele finale se vor afișa pe data de 2 august. Sunt scoase la concurs 42 de posturi pentru directori și 25 de posturi pentru directori adjuncți. Lista canidașilor și a posturilor vacante la unitățile de învățământ din zona Romanului o puteți consulta aici, iar lista cu toți candidații din județ o puteți vedea aici.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult