Proba scrisă, prea dificilă pentru cinci profesori care vor directori

de | 17/07/2017 | Educație, Județean

Examenul scris pentru ocuparea funcției de director sau director adjunct a fost prea greu pentru cinci dintre cei 78 de candidați. Luni, 17 iulie, a fost proba scrisă a concursului pentru cele 67 de funcții de conducere vacante.

Toți candidații înscriși s-au prezentat la această probă, dar cinci nu au obținut punctajul minim necesar. Este vorba despre Dan Vîntu – care candidează pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale Oniceni, Elena Toplicianu – care candidează pentru funcția de director al Liceului Tehnologic Dămuc, Maria Claudia Moroiu – care candidează pentru funcția de director adjunct al Colegiului Tehnologic ”Spiru Haret” Piatra-Neamț, Eugen Mihai – care candidează pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale Boghicea și Dan Ovidiu Cojan – care candidează pentru funcția de director al Liceului Teologic Ortodox ”Sf. Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț.

Conform metodologiei adoptate de Ministerul Educației Naționale, candidații pot contesta punctajul acordat la oricare din probele de concurs. Contestațiile se depun la Inspectoratul Școlar Județean Neamț,  în termen de cel mult 48 de ore de la afișarea rezultatelor la ultima probă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.