Eleve de la CNRV, premiate la ”Tinere condeie”

de | 20/07/2017 | Cultură, Local

Două tinere din cadrul Colegiului Național ”Roman Vodă” au fost premiate în cadrul concursului național de creație literară ”Tinere condeie”. Eleva Ema-Medeea Vrânceanu a obținut locul al II-lea și va participa la Tabăra Națională de Creație de la Muncel, județul Iași, care se va desfășura în perioada 28 august – 3 septembrie 2017. Eleva Daria Ipate a obținut locul al III-lea.

Concursul ”Tinere condeie” este o formă de evaluare și valorificare a talentului și capacității creatoare a elevilor în domeniul literar. Concursul se desfășoară annual și se adresează tuturor elevilor din clasele VII – XII iubitori de literatură, membri ai cenaclurilor literaredin școli generale, licee, palate și cluburi ale copiilor.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.