Accident produs din cauza unei albine

de | 20/07/2017 | Actualitate, Județean

Polițiștii rutieri au intervenit miercuri după-amiază pentru soluționarea unui accident rutier mai puțin obișnuit produs pe DN15D, în localitatea Dulcești, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 36 de ani din  Botoșani conducea un autoturism pe DN 15D, având direcția de mers către Roman, întrucât în interiorul autoturismului a pătruns o albină, în intenția de a se proteja de insectă a pierdut controlul asupra vehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers și a părăsit partea carosabila prin stânga, intrând într-un mal de pământ.

În urma impactului a fost rănit pasagerul din dreapta față, un bărbat de 62 de ani din Botoșani, care a fost transportat la Spitalul Roman pentru acordarea de îngrijirii medicale. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să nu bruscheze comenzile în momentul în care încearcă să evite un obstacol, iar în situațiile similare cazului prezentat mai sus cel mai sigur pentru toți participanții la trafic este oprirea autovehiculului și eliminarea oricărui factor care distrage atenția de la trafic.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.