După șapte ani, nou șef la Poliția Locală

de | 24/07/2017 | Administrație, Local

Daniel Cazacu, șeful Poliției Locale Roman, va fi schimbat din funcție. Schimbarea se va produce începând cu data de 1 august și are loc la șapte ani de când acesta a devenit coordonatorul polițiștilor locali. Oficial, motivele schimbării sunt ambigue și se vorbește despre o altă abordare a activității în cadrul acestei direcții a Primăriei Roman. Daniel Cazacu va rămâne în cadrul Poliției Locale, dar pe o funcție inferioară, cea de șef al Biroului de monitorizare baze de date.

Nu trebuie privită neapărat ca o retrogradare, eu am avut o discuție cu dumnealui, ne-am propus eficientizarea acestei direcții și de comun acord am stabilit că e varianta cea mai oportună în acest moment. Eu vreau să-iimulțumesc pentru activitatea pe care a desfășurat-o până acum la nivelul acestei direcții, este persoana care a înființat această direcție de Poliție Locală și care a contribuit  din plin la tot ceea ce a însemnat până acum Poliția Locală. Însă, atât din discuțiile pe care le-am  avut cu cetățenii municipiului Roman și ceea ce am simțit eu ca puls până acum la nivelul municipiului Roman, cred că în momentul de față e nevoie de un suflu nou la nivelul acestei direcții.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Postul de șef al Direcției Poliție Locale va fi scos la concurs și, teoretic, la acest concurs poate participa orice persoană care se consideră pregătită și are studiile necesare pentru un asemenea loc de muncă. Unul din numele vehiculate este cel al lui Cristi Malei, fost adjunct al Poliției municipiului Roman, actualmente pensionar. Daniel Cazacu nu a vrut să comenteze situația.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.