După șapte ani, nou șef la Poliția Locală

1.295

Daniel Cazacu, șeful Poliției Locale Roman, va fi schimbat din funcție. Schimbarea se va produce începând cu data de 1 august și are loc la șapte ani de când acesta a devenit coordonatorul polițiștilor locali. Oficial, motivele schimbării sunt ambigue și se vorbește despre o altă abordare a activității în cadrul acestei direcții a Primăriei Roman. Daniel Cazacu va rămâne în cadrul Poliției Locale, dar pe o funcție inferioară, cea de șef al Biroului de monitorizare baze de date.

Nu trebuie privită neapărat ca o retrogradare, eu am avut o discuție cu dumnealui, ne-am propus eficientizarea acestei direcții și de comun acord am stabilit că e varianta cea mai oportună în acest moment. Eu vreau să-iimulțumesc pentru activitatea pe care a desfășurat-o până acum la nivelul acestei direcții, este persoana care a înființat această direcție de Poliție Locală și care a contribuit  din plin la tot ceea ce a însemnat până acum Poliția Locală. Însă, atât din discuțiile pe care le-am  avut cu cetățenii municipiului Roman și ceea ce am simțit eu ca puls până acum la nivelul municipiului Roman, cred că în momentul de față e nevoie de un suflu nou la nivelul acestei direcții.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Postul de șef al Direcției Poliție Locale va fi scos la concurs și, teoretic, la acest concurs poate participa orice persoană care se consideră pregătită și are studiile necesare pentru un asemenea loc de muncă. Unul din numele vehiculate este cel al lui Cristi Malei, fost adjunct al Poliției municipiului Roman, actualmente pensionar. Daniel Cazacu nu a vrut să comenteze situația.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult