Stadionul ”Moldova”, uitat de autorități

451

Stadionul ”Moldova”, cel pe care se antrenează și joacă echipa de fotbal CSM Roman, va rămâne, cel puțin în viitorul apropiat, la stadiul la care este acum. Autoritățile nu au niciun plan pentru acest obiectiv și susțin că este suficient un stadion modernizat în oraș.

Stadionul ”Constantinescu Nehoi” se află în proces de modernizare, în cadrul unui proiect al  Liceului cu Program Sportiv, fondurile fiind obținute de la Ministerul Educației Naționale.

Din discuțiile pe care le-am avut cu cei de la Liceul cu Program Sportiv se fac demersuri si pentru obtinerea unor sume de bani pentru amenajarea unei piste sintetice lângă acest teren sintetic care deja a fost construit. Noi avem mari speranțe că acest lucru se va întâmpla și, din momentul din care vom avea si pista, va fi redeschis din nou pentru cei care doresc să facă sport. În momentul de față dorim să protejam suprafața sintetică de pământul care este de jur împrejur. Toate sunt alocările Ministerului Educației. Pentru stadionul Moldova nu există niciun plan, pentru că vom avea deja un stadion modernizat la nivelul municipiului Roman.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Stadionul Constantinescu Nehoiu cu suprafața de joc refăcută

Stadionul ”Constantinescu Nehoi” aparține administrației locale, dar este administrat de Liceul cu Program Sportiv, în timp ce stadionul ”Moldova” se află în administrarea Clubului Sportiv Roman, direcție a Primăriei Roman.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult