FOTO: Romașcanilor le-a plăcut la picnic

de | 24/07/2017 | Administrație, Local, Social

Picnicul din Parcul Municipal a fost o dovadă că romașcanii sunt doritori să ia parte la evenimente de acest tip, dar și că știu să se comporte. Duminică, sute de persoane au venit în parc cu pături, hamace, dar și cu alte obiecte specifice unui picnic la iarbă verde. Pentru cei care nu au pregătit un sandwich de acasă, au fost la datorie vânzătorii de mici, gogoși, înghețată și răcoritoare. Iar pentru copii au fost diferite ateliere în aer liber, organizate de asociații. Primarul le-a mulțumit romașcanilor pentru modul în care s-au comportat.

Această acțiune a fost un succes, mii de romașcani au fost prezenți în Parcul Municipal în această frumoasă zi de duminică. Și, lucrul cel mai important, care mi-a adus o bucurie și mai mare a fost când dimineață colgii din Primărie mi-au spus, la operativă, că nu au fost daune și distrugeri. Le mulțumesc romașcanilor pentru acest lucru și le mulțumesc artiștilor locali care au asigurat voia bună. Vom încerca să generăm și alte evenimente la nivelul primăriei municipiului Roman, luăm în calcul și repetarea acestei activitați. Vom vedea dacă în acest an sau anul viitor, în funcție și de celelalte evenimente pe care le propunem.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.