FOTO: Romașcanilor le-a plăcut la picnic

155

Picnicul din Parcul Municipal a fost o dovadă că romașcanii sunt doritori să ia parte la evenimente de acest tip, dar și că știu să se comporte. Duminică, sute de persoane au venit în parc cu pături, hamace, dar și cu alte obiecte specifice unui picnic la iarbă verde. Pentru cei care nu au pregătit un sandwich de acasă, au fost la datorie vânzătorii de mici, gogoși, înghețată și răcoritoare. Iar pentru copii au fost diferite ateliere în aer liber, organizate de asociații. Primarul le-a mulțumit romașcanilor pentru modul în care s-au comportat.

Această acțiune a fost un succes, mii de romașcani au fost prezenți în Parcul Municipal în această frumoasă zi de duminică. Și, lucrul cel mai important, care mi-a adus o bucurie și mai mare a fost când dimineață colgii din Primărie mi-au spus, la operativă, că nu au fost daune și distrugeri. Le mulțumesc romașcanilor pentru acest lucru și le mulțumesc artiștilor locali care au asigurat voia bună. Vom încerca să generăm și alte evenimente la nivelul primăriei municipiului Roman, luăm în calcul și repetarea acestei activitați. Vom vedea dacă în acest an sau anul viitor, în funcție și de celelalte evenimente pe care le propunem.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult