Forțe proaspete în rândul polițiștilor

de | 01/08/2017 | Actualitate, Județean

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au prezentat luni, 31 iulie, noii colegi repartizați în urma absolvirii cursurilor unităților de învățământ ale Ministerului de Afaceri Interne. Echipa polițiștilor nemțeni s-a îmbogățit cu trei ofițeri și nouă agenți de poliție, pregătiți să aplice practic cunoștințele dobândite de-a lungul anilor școlari.

Cei nouă agenți de poliție au fost repartizați pentru a-și desfășura activitatea la Secțiile de Poliție Rurală Borlești și Ștefan cel Mare și la Posturile de Poliție Bălțătești, Bodești, Borca, Bozieni, Dragomirești, Oniceni și Săvinești. Ofițerii de poliție au fost încadrați la Serviciul de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman și Secția de Poliție Rurală Bicaz.

Despre dorința tinerilor de a deveni apărători ai legii, înRoman.ro a scris încadrul campaniei ”Puterea la feminin”. Raluca Ghiță, una dintre tinerele prezentate în cadrul campaniei, a luat nota 9,60 la licență și a ales Inspectoratul de Poliție Bacău.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.