Forțe proaspete în rândul polițiștilor

66

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au prezentat luni, 31 iulie, noii colegi repartizați în urma absolvirii cursurilor unităților de învățământ ale Ministerului de Afaceri Interne. Echipa polițiștilor nemțeni s-a îmbogățit cu trei ofițeri și nouă agenți de poliție, pregătiți să aplice practic cunoștințele dobândite de-a lungul anilor școlari.

Cei nouă agenți de poliție au fost repartizați pentru a-și desfășura activitatea la Secțiile de Poliție Rurală Borlești și Ștefan cel Mare și la Posturile de Poliție Bălțătești, Bodești, Borca, Bozieni, Dragomirești, Oniceni și Săvinești. Ofițerii de poliție au fost încadrați la Serviciul de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Roman și Secția de Poliție Rurală Bicaz.

Despre dorința tinerilor de a deveni apărători ai legii, înRoman.ro a scris încadrul campaniei ”Puterea la feminin”. Raluca Ghiță, una dintre tinerele prezentate în cadrul campaniei, a luat nota 9,60 la licență și a ales Inspectoratul de Poliție Bacău.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult