Pompieri avansați în grad

79

Mai mulți pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au fost înaintați în grad marți, 1 august. Căpitanul Adrian Constantin a primit gradul de maior. El a fost chemat în activitate cu data de 21 iulie 2005 în urma absolvirii Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București. În cadrul ISU Neamț este încadrat pe funcția de adjunct al șefului Inspecției de Prevenire.

Au fost ridicați în gradul de plutonier adjutant şef, plutonierii majori Ionuț Dominte, Ștefan Mihai, Constantin Gabriel-Vultur. În gradul de plutonier major au fost avansați plutonierii Mihai Bucur, Paul Ovidiu Crăciun și Bogdan Mihai Pricope, iar sergenții majori Alexandru Marian Cepariu și Constantin Bogdan Mardare au fost avansați în gradul de plutonier.

În cadrul ceremoniei militare locotenent Rodica Nicorescu a fost chemată în activitate, în urma desfăşurării examenului din luna decembrie 2016; a absolvit studiile superioare la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educatiei, specializarea Psihologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Este psiholog și psihoterapeut.

Tot în cadrul aceleiași ceremonii au fost prezentați absolvenții promoției 2017, sublocotenent Cucută Robert George – ofițer absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București și sergent major Bălușescu Andrei Dumitru, sergent major Vasilache Andrei Bogdan, sergent major Butescu Dumitru Sebastian – subofițeri absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult