Anturaj – locul celei mai bune cafele din Roman

de | 06/08/2017 | Economic, Local

O cafea bună, băută dimineața devreme, poate schimba întreaga zi. Iar din 9 august, romașcanii vor avea un loc în care vor putea încerca cafea de la primele ore ale dimineții, Anturaj find spațiul care poate oferi energia necesară pentru o zi lungă.

Aflată pe bulevardul Roman-Mușat, cu deschidere spre Piața Roman – Vodă și pe același trotuar cu corpul A al Colegiului Național ”Roman  Vodă”, cafeneaua va întâmpina clienții dis-de-dimineață, de la ora 7.00, și până seara târziu.

Investiția aparține soților Oana și Răzvan Leonatu, cei doi vrând să aducă la Roman o experiență similară cu cea din cafenelele Starbucks: cafea de calitate și zeci de sortimente, la alegere.

”În orașul nostru nu se găsește un loc special pentru cafea. Mie îmi place cafeaua, ca multora dintre noi, presupun, și am vrut să existe un spațiu de acest tip, așa cum vedem la Starbucks când mergem în alte orașe. E drept că la noi nu există o cultură a cafelei, dar acest lucru nu ne descurajează, ci dimpotrivă.”

Oana Leonatu, manager Anturaj

Personalul cafenelei Anturaj va învăța secretele preparării cafelei de la un specialist în domeniu: Laurentiu Stefan, barista trainer și dublu campion național Barista în 2013 și 2014. Laurențiu Ștefan va fi prezent și pe 9 august, în ziua inaugurării cafenelei, așa că va interacționa direct cu iubitorii de cafea.

Anturaj va oferi, pe lângă o cafea aparte, prăjituri, sandwichuri și clătite, atât pe loc cât și la pachet – pentru clienții grăbiți. Nici iubitorii de bere nu au fost uitați, berea românească Nenea Iancu la draft făcând parte din oferta cafenelei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.