Primarul spune că arborii de pe Eternității vor rămâne în picioare

de | 07/08/2017 | Administrație, Local

Abia începută, investiția de pe strada Eternității a produs și primele discuții. Unii romașcani care au văzut cum evoluează lucrările au concluzionat că arborii de pe această stradă vor fi tăiați. Primarul susține și acum, ca și în declarațiie anterioare, că niciun arbore nu va fi înlăturat.

În această săptămână vor fi bordurate alveolele și aș vrea să fac câteva prcizări, pentru că au apărut discuții în spațiul public: pe această stradă nu se vor tăia copacii.Tocmai de aceea am și venit cu această soluție, de sens unic dinspre bulevardul Republicii spre strada Mihai Viteazu, pentru că noi n-am dorit niciodată tăierea acelor copaci. Dacă tăiam copacii ne era simplu, fiindcă lărgeam strada, făceam și parcări, păstram și ambele sensuri de mers. fac un apel la persoanele care nu știu despre ce este vorba să nu se mai pronunțe.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Reabilitarea străzii Eternității a fost adjudecată de către societatea PHR Construct Solution, cu o valoare a contractului de 596.468,73 lei fără TVA.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.