Mâine se ia apa în oraș

de | 08/08/2017 | Local, Social

Compania Judeţeană ApaServ ia apa în oraș miercuri, 9 august. Compania de apă va executa lucrări în zona sensului giratoriu de la Dedeman.

Astfel, toate firmele din zonă vor fi racordate la noua rețea, realizată ca urmare a lucrărilor de la sensul giratoriu. Această operațiune nu se poate face fără sistarea apei și, în consecință, firmele și instituțiile din zona de nord a orașului, de la strada Ştefan cel Mare (zona peco OMV) până la Dedeman, nu vor avea apă potabilă mâine, între orele 8.00 și 14.00.

Apaserv îi îndeamnă pe donsumatori ca, pentru orice întrebare, să sune la dispeceratul ApaServ care functionează non stop, la numărul de telefon 0233/214.660, sau pot accesa site-ul companiei, la adresa www.apaserv.eu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.