Elevi nemțeni, premiați la un concurs națională de fizică și chimie

de | 10/08/2017 | Educație, Rural

Trei elevi nemțeni au obținut punctaje foarte bune la concursul național de fizică și chimie ”Impuls perpetuum”. Competiția este dedicată elevilor din mediul rural. Faza națională a acestui concurs s-a desfășurat în perioada 6 – 11 august la Slobozia, în județul Ialomița.

Elena Isabela Chelaru, elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Ion Creangă a obținut locul 11.

Andreea Raluca Bacoșcă, elevă în clasa a VII-a la Liceul Teoretic „V.Alecsandri” din Săbăoani, a obținut mențiune (locul patru) și premiu special la chimie din partea organizatorilor.

Iulian Tomovici, elev în clasa a VIII-a la Liceul Tehnologic Petricani, a obținut locul al treilea și premiu special la fizică.

Cei trei elevi au fost pregătiți de profesorii Neculai Cujbă, Angela Vacaru, Anișoara Scîrlat, Carmen Adiaconiței și Daniela Cîrstei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.