Incendii din cauza circuitelor electrice

de | 10/08/2017 | Actualitate, Local

Două locuințe din Roman au fost în pericol din cauza circuitelor electrice care au cedat. Miercuri, 9 august, la ora 13.48, un apel la 112 anunța producerea unui incendiu la un tablou electric dintr-un apartament din municipiul Roman, de pe strada Sucedava. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman. În urma evenimentului au ars tabloul electric, iar cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un tablou electric cu defecțiuni.

Cu o seară înainte, pompierii romașcani au mers la o casă de pe strada Islazului, din cartierul Nicolae Bălcescu. Acolo, focul a făcut mai multe pagube: au ars acoperișul casei din astereală lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de circa opt metri pătrați și materialele combustibile depozitate în pod. Nepoata proprietarei a suferit un atac de panică fiind monitorizată de echipajul SMURD prezent la locul intervenției. Cauz incendiului a fost un scurt circuit electric.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.