La ștrand: petrecere cu peste o mie de… invitați

de | 10/08/2017 | Administrație, Local, Social

Peste 1.000 de romașcani au fugit de căldură în ștrand și s-au distrat la petrecerea organizată de Primăria Roman în zona de bazine. Încă de dimineață, de când s-a dat startul petrecerii care a fost programată să dureze 15 ore, romașcanii au venit, cu mic, cu mare. Șezlongurile s-au ocupat rapid, iar la fiecare două – trei ore apăreau alte momente distractive pentru cei prezenți.  Au fost programe pentru copii, cu magie, dans și cursuri de înot, a fost muzică pentru toate gusturile, antrenament de aerobic în apă,  iar imediat după prânz a fost montat și pornit un aparat de spumă, care a încântat copii și adulți deopotrivă.

strand Roman Panorama

În jurul orei 14.00, la Ștrand a venit și primarul, care a spus că inițiativa este un succes și a dat de înțeles că astfel de petreceri vor mai fi și de acum înainte.

Strand Roman Lucian Micu 6192

Ne bucurăm că astăzi, pentru prima oară, în cadrul Complexului Sportiv și de Agrement Moldova, ne bucurăm că până laaceastă oră avem peste 1.000 de persoane care au intrat la bazine, capacitatea șezlongurilor este deja acoperită. Toată lumea se distrează, ne bucurăm că am reușit să oferim toate aceste surprize. Cea mai inedită este aceasta, baia cu spumă, care am văzut că are un succes foarte mare la copii. Cu această petrecere am preferat să îmbinăm utilul cu plăcutul, în sensul în care dorim să testăm în ce condiții putem atrage mai multe persoane, organizând astfel de evenimente, astfel încât să generăm venituri pentru clubul sportiv și în timpul săptămânii, nu numai în weekend. Pentru că, de regulă, în weekend este foarte aglomerat.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Petrecerea organizată de administrația locală a mai însemnat și concursuri de volei și de înot, picturi pe corp, baloane gigant de săpun, activități de înfrumusețare și de întreținere corporală. Multe dintre acțiunile desfășurate au pornit de la idei ale romașcanilor, fiindcă petrecerea a fost organizată după o consultare a romașcanilor, pe Facebook. Firmele și ONG-urile care au făcut posbile momentele de divertisment au desfășurat activități benevol. Pentru romașcani, tariful de intrare la petrecere a fost același ca într-o zi obișnuită: 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii sau pensionari.

Acest articol este un advertorial.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.