Percheziții la suspecți de tâlhărie

de | 10/08/2017 | Actualitate, Local

Polițiștii romașcani au efectuat trei percheziții, acasă la trei tineri care sunt bănuiți de tâlhărie. Oamenii legii sunt de părere că tinerii au comis cel puțin o tâlhărie, în noaptea de 2 spre 3 august și vor să documenteze activitățile infracționale.

Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, toți din Roman, care în noaptea de2 spre 3 august au acostat persoana vătămată și au deposedat-o de un telefon mobil prin folosirea violenței. În urma finalizării activităților operative, doi dintre acești tineri au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.” – comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Neamț.

La percheziții au participat și jandarmii nemțeni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca