Deputatul Bulai, audiențe pentru nemțenii din diaspora

de | 14/08/2017 | Județean, Politică

Deputatul USR Iulian Bulai va organiza, până la sfârșitul lunii august, audiențe pentru nemțenii din diaspora și care, în această lună, au venit acasă. Audiențele au loc atât la sediul din municipiul Roman, cât și la cel din Piatra Neamț și nu trebuie programate.

Săptămâna aceasta, audiențele vor avea loc joi, 17 august, între orele 10.00 – 14.00, la cabinetul parlamentar din Roman; vineri, 18 august, între orele 10.00 – 12.00, audiențele se vor ține la cabinetul din Piatra Neamț.

Pentru săptămâna viitoare, zilele disponibile sunt luni, miercuri, joi și vineri, însă programul exact va fi anunțat pe pagina oficială de Facebook a deputatului Iulian Bulai la sfârșitul acestei săptămâni.

Foarte mulți locuitori ai județului Neamț sunt plecați în străinătate, iar acest lucru face foarte dificil contactul cu ei. Știind că în această perioadă mulți dintre aceștia sunt veniți acasă, în concediu, am hotărât să organizez aceste audiențe până începe sesiunea parlamentară. Știu că au diferite probleme în raport cu instituțiile statului și, atât cât îmi vor permite instrumentele pe care le am la dispoziție ca parlamentar, voi încerca să îi ajut. Îi aștept pe toți nemțenii din diaspora la cabinetele mele din județ.

Iulian Bulai, deputat USR

Cabinetul din Roman se află pe bulevardul Roman Mușat, bloc 32, parter (mai sus de sediul Poliției Roman, deasupra pub-ului Time Out), iar cabinetul din Piatra Neamț se află la etajul III al clădirii Forum Center Mall din vecinătatea Pieței (strada Cuejdi, nr. 1), vis-a-vis de ghișeul de plăți taxe și impozite locale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.