Premieră marca înRoman.ro: calendar al evenimentelor din județ

de | 14/08/2017 | Local, Util

inRoman.ro pune la dispoziția cititorilor, în premieră pentru un site de știri din județ, un nou instrument util. Dacă până acum ați găsit pe siteul nostru o hartă a centrelor de permanență din oraș, cu adrese localizate pe Google, program și numere de telefon și ați putut afla prognoza meteo pentru un interval de o săptămână, de astăzi este disponibil și un calendar al evenimentelor.

Știm că timpul este cea mai importantă resursă și nu poate fi recuperat nicicum; mai știm și că multitudinea de informații ne face să pierdem din atenție. De aceea, vrem să strângem într-un singur loc toate acele lucruri care se întâmplă în jurul nostru și care nu au nevoie de multe cuvinte, ci de informații concise (dată, loc, oră, etc…).

Veți regăsi în calendarul inRoman.ro evenimente din toată zona, fie că vorbim de județul Neamț sau de locuri din alte județe, dar care atrag romașcanii cu diferite ocazii. Astfel, veți putea afla din timp de evenimentele ce urmează a se întâmpla și le puteți salva în calendarul dumneavoastră Google printr-o simplă apasare pe butonul „GoogleCal”. În plus, dacă introduceți locul în care vă aflați (trebuie scris în partea de jos a ferestrei care vi se deschide după ce dați click pe evenimentul dorit), vă apare o hartă care vă arată și traseul către locul de desfășurare a activității care vă interesează.

La acest calendar vom lucra permanent pentru ca, indiferent dacă vă interesează unde să petreceți timpul liber, unde susțineți echipa preferată sau care sunt cursurile de interes în profesia dumneavoastră să găsiți toate informațiile în timp scurt și cu ușurință, printr-un simplu click.

Ne bucurăm că acest instrument util pentru comunitate deja a stârnit interesul organizatorilor. Cei care vor să promoveze un eveniment, ne pot contacta prin email – contact@inroman.ro -, la numărul de telefon 0784.047.712 sau scriindu-ne pe pagina de Facebook – înRoman.ro.

Vezi aici calendarul!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.