Adolescente din Roman, dispărute de acasă

de | 15/08/2017 | Județean, Social

Două adolescente din Roman, de 16 și 17 ani, au fost date dispărute de familie, după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

Polițiștii au fost sesizați despre dispariția celor două adolescente duminică, 13 august, în jurul orei 16.00. Oamenii legii au fost informați despre faptul că cele două tinere au plecat împreună la cumpărături vineri, 12 august, și nu s-au mai întors.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că cele două minore au cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare, doi tineri din comuna Lungani, judeţul Iaşi, cu care în ultima perioadă au discutat frecvent la telefon. Polițiștii au identificat unul dintre tineri și au solicitat sprijinul colegilor din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Frumos. În urma căutărilor efectuate de polițiștii ieșeni, cele două minore au fost identificate pe raza satului Zmeu din comuna Lungani, fiind preluate pentru a fi încredințate părinților. Din verificările efectuate până în prezent, minorele nu au fost victimele vreunei infracțiuni.” – comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Neamț

O altă minoră, în vârstă de 14 ani, dată dispărută de familie în noaptea de 11 spre 12 august, a fost găsită de polițiști în gara din Piatra-Neamț și a fost încredințată celor dragi.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.