Romașcan reținut pentru trei tâlhării

de | 20/08/2017 | Actualitate, Justiție, Local

Un tânăr de 20 de ani din Roman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce polițiștii romașcani au depistat în locuința acestuia mai multe bunuri provenite din tâlhării.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au efectuat percheziția domiciliară la locuința tânărului de 20 de ani vineri, 18 august.  În urma documentării activităților infracționale și a identificării la domiciliu a bunurilor provenite din săvârșirea faptelor, tânărul a fost reținut de oamenii legii pentru săvârșirea a trei infracțiuni de tâlhărie.

Acesta este cercetat pentru faptul că în perioada 10 -15 august, pe timp de seară, a acostat trei femei pe raza municipiului Roman, pe care le-a deposedat de genți, prin folosirea violenței. Polițiștii au reușit recuperarea a 50% din prejudiciul creat, bunurile fiind înapoiate persoanelor vătămate.” – comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.

După reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta a fost prezentat Judecătoriei Roman, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.