Preotul Constantin Necula revine la Roman

de | 24/08/2017 | Cultură, Local

Părintele Constantin Necula, unul dintre cei mai cunoscuți preoți din țară, care a ținut zeci de prelegeri în săli cu sute de participanți, va reveni la Roman. De data aceasta, preotul Necula a răspuns invitației lui Eugen Răchiteanu. Părintele Răchiteanu lansează sâmbătă, 26 august, la Roman, cea mai recentă carte a sa.

Lansarea cărții <Arta si estetica franciscana din secolele XIII si XIV. Explorări hermeneutice si comparative> va avea loc in ziua de 26 august, ora 10.30 in sediul RomanArt Galery (lângă Spitalul Vechi) din Roman. Relatori invitați: prof. univ. dr. Petru Bejan de la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza Iasi, conf. univ. dr. pr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Andrei Șaguna din Sibiu și conf. univ. dr. pr. Damian Pătrașcu Postulator General de la Curia Generală OFMConv. din Roma. Spre sfârșitul evenimentului va urma un moment de dialog cu publicul.

pr. lect. univ. dr. Eugen Răchiteanu

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.