Fotbal: CSM Roman, egal în deplasare în prima etapă

de | 27/08/2017 | Local, Sport

Sâmbătă, 26 august 2017, în cadrul primei etape din campionatul 2017-2018 al Ligii a 3-a Seria 1, CSM Roman a întâlnit în deplasare ACS KSE Târgu Secuiesc.

După un meci echilibrat cu multe ocazii la poartă, scorul final a fost de 2-2. Romașcanii au fost cei care au deschis scorul prin Mădălin Popa în minutul 24, finalul de primă repriză s-a terminat la egalitate (1-1), după pauză gazdele au preluat conducereapână în minutul 64 când Cosmin Țapu a egalat.

Primul unsprezece a fost format din: portar – Angel Băiceanu, fundași – Andrei Florean, Marin Marin, Relu Grigore și Vlad Mocanu; mijlocași – Sorin Dutciuc, Cătălin Aeroaiei, Bogdan Brăescu, Vasile Chirilescu; atacanți – Mădălin Popa și Cosmin Țapu. Au mai evoluat: Iosif Netbai, Claudiu Scânteie și Constantin Antim.

Următorul meci din campionat se va desfășura tot în deplasare, împotriva AFC Metalosport Galaţi, pe 2 septembrie de la ora 17:00.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.