UN Open – dezbateri academice pentru tineri

de | 07/09/2017 | Actualitate, Educație, Local

O dezbatere academică, în care vor fi implicați aproximativ 100 de tineri din toată țara, va avea loc la Roman săptămâna viitoare. Proiectul UN Open se va desfăşura în perioada 15-17 septembrie, la Colegiul Național „Roman Vodă”.

CNRV este un loc în care tineretul  îşi poate dezvolta creativitatea, spontaneitatea, spiritul practic şi asertivitatea. Temele pe care aceștia vor dezbate sunt foarte accesibile pentru ei, întrucât cuprind problemele societății actuale, de la economie și tehnologie la  antreprenoriat, psihologie și sociologie. De asemenea, se urmăreşte şi răspândirea principiilor ONU pentru a putea fi aplicate în mod practic. UN Open este modul ideal prin care tinerii pot face apel la propriile concepte, pentru a găsi soluţii viabile ce pot urma a fi aplicate.” – comunicat de presă UN Youth

Această dezbatere reprezintă un proiect în premieră pentru municipiul Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.