Doamnele, invitate la un „ritual de îngrijire pentru o stare de bine”

de | 12/09/2017 | Local, Social, Util

Un nou eveniment marca „Femeia, între putere și feminitate” va avea loc joi, 14 septembrie. De data aceasta, invitata Cătălinei Popescu va fi Mădălina Târzilă, o specialistă în realizarea produselor de înfrumusețare handmade.

Organizatoarea promite surprize parfumate, în tonul evenimentului, dar și multe sfaturi pentru ca îngrijirea tenului, a coprului și a părului să fie realizată cât mai simplu, însă cu efecte spectaculoase. Întâlnirea cu doamnele interesate să se îngrijească cu produse din ingrediente naturale va avea loc joi după-amiază, începând cu ora 17.30, la Lion Pub. Participarea la acest eveniment se face printr-o rezervare pe pagina de Facebook dedicată: „Ritualul de îngrijire pentru o stare de bine”.

Acesta este al treilea eveniment din seria „Femeia, între putere și feminitate”. În anterioarele evenimente au fost abordate două teme de maxim interes pentru femeile active: nașterea conștientă și comunicarea cu cei din jur.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.