S-a luat apa în tot orașul, dar nimeni nu s-a gândit să anunțe romașcanii

de | 12/09/2017 | Local, Util

Romașcanii au rămas fără apă la robinete în cursul zilei de marți, 12 septembrie. Într-un anunț de numai o frază, publicat doar pe site-ul propriu la ora 15.25, adică la aproximativ două ore de la momentul la care nu mai era apă în oraș, ApaServ anunța sec că lipsa apei a fost cauzată de o avarie.

De fapt, ar fi vorba de o lucrare a furnizorului de energie electrică, anunțată interinstituțional cu o zi înainte. Lucrarea s-a realizat la stația de captare de la Pildești, fiind oprită furnizarea de energie în zece puncte de transformare dintr-un total de 14 și, prin urmare, a fost afectată alimentarea cu apă în tot orașul.

Reprezentanții companiei de apă sau cei ai furnizorului de energie electrică nu au anunțat romașcanii despre aceste lucrări, așa că persoane fizice și firme nu au știut din timp despre acest disconfort și doar s-au trezit în fața faptului împlinit. Dacă pentru furnizorii de servicii, lipsa apei a fost un disconfort minor, pentru baruri, restaurante, dar și pentru firmele de producție, acest lucru a creat o perturbare destul de mare a activității.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.