S-a luat apa în tot orașul, dar nimeni nu s-a gândit să anunțe romașcanii

12

Romașcanii au rămas fără apă la robinete în cursul zilei de marți, 12 septembrie. Într-un anunț de numai o frază, publicat doar pe site-ul propriu la ora 15.25, adică la aproximativ două ore de la momentul la care nu mai era apă în oraș, ApaServ anunța sec că lipsa apei a fost cauzată de o avarie.

De fapt, ar fi vorba de o lucrare a furnizorului de energie electrică, anunțată interinstituțional cu o zi înainte. Lucrarea s-a realizat la stația de captare de la Pildești, fiind oprită furnizarea de energie în zece puncte de transformare dintr-un total de 14 și, prin urmare, a fost afectată alimentarea cu apă în tot orașul.

Reprezentanții companiei de apă sau cei ai furnizorului de energie electrică nu au anunțat romașcanii despre aceste lucrări, așa că persoane fizice și firme nu au știut din timp despre acest disconfort și doar s-au trezit în fața faptului împlinit. Dacă pentru furnizorii de servicii, lipsa apei a fost un disconfort minor, pentru baruri, restaurante, dar și pentru firmele de producție, acest lucru a creat o perturbare destul de mare a activității.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.