Dorel era să îi dea foc la casă

14

Un bărbat care locuiește în București, dar deține un apartament în Roman, a fost cât pe ce să se aleagă cu locuința incendiată din cauza unui muncitor sau a mai multora dintre ei.

Echipa de muncitori lucra la înlocuirea parchetului în una dintre camere. De data aceasta, Dorel a fost fumător leneș, care nu s-a deplasat să arunce mucul de țigară într-un loc sigur și l-a lăsat în jurul lemnului și a placajului. De aici și până la izbucnirea incendiului nu a fost decât un pas și doar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca această întâmplare să nu se transforme într-o pagubă importantă pentru proprietar.

Am fost alertați de producerea unui incendiu pe strada Tudor Vladimirescu, ne-am deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și am constatat că incendiul provenea dintr-o cameră al unui apartament aflat la etajul doi. Am intrat înăuntru și am constatat că ardeau câteva bucăți de parchet și PFL. Cauza probabilă  este fumatul și aruncatul resturilor de țigări în locuri nepermise.”

Marcel Bujor, șef gardă de intervenție Detașamentul de Pompieri Roman

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult