Mușatinii ne arată că „Romanul se mișcă bine”

de | 15/09/2017 | Local, Mișcare Civică, Social

Mușatinii ne îndeamnă din nou la mișcare, de data aceasta în cadrul unui proiect la care vor participa aproximativ 300 de tineri de toate vârstele, dar la care sunt așteptați să participe și alți copii, părinți și bunici. „Romanul se mișcă bine” este denumirea activității care va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, în Piața Roman – Mușat (în parcarea de lângă Colegiul Național „Roman Vodă”) și care va cuprinde jocuri ale copilăriei, dansuri sportive, o paradă a animalelor de companie, o demonstrație sportivă cu Dan Stănescu, campion mondial la flotări, un flashmob cu aproape 300 de persoane, dar și multe alte surprize.

„Prin acest proiect ne dorim să creștem interesul locuitorilor municipiului Roman pentru practicarea mișcării și sportului ca activitate regulată. Le vom explica romașcanilor de toate vârstele că practicarea unui sport, a unei activități fizice, contribuie foarte mult la menținerea bunăstării fizice și psihice. I pentru că oamenii pot spune că nu știu ce sport să practice, sau că nu au unde face asta, le vom explica toate opțiunile pe care le au, în cadrul unui eveniment stradal de o zi – Bate mingea!”

Ovidiu Albert, președintele Asociației Mușatinii

Programul „Romanul se mișcă bine” este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Neamț și va începe sâmbătă, 16 septembrie, la ora 11.00. Parada animalelor va avea loc la ora 14.00, manifestarea urmând a se încheia după ora 16.00.

CJ Neamt SiglaProiect finanțat cu sprijinul Consiliului Județean Neamț
*acest articol este un advertorial

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.