Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru găsirea a doi minori, ce au plecat de la domiciliu și nu s-au mai întors

de | 15/09/2017 | Actualitate, Local

În ziua de 10.09.2017, în jurul orei 13.00, Poliţia mun. Roman a fost sesizată despre faptul că doi minori de 7 ani, din Roman au plecat de la adresele de domiciliu și nu s-au mai întors până în prezent. S-a stablit că aceștia au plecat împreună în data de 09.09.2017, orele 18.00 până la un magazin şi nu s-au mai întors.

Constantin Poiană

minor disparit Constantin PoianaSemnalmente: înălţime 1,10 m, greutate 30 kg, corpolenţă atletic, ochi albaştri, faţa ovală, tenul deschis, frunte mijlocie, păr blond scurt drept, ca semn particular prezintă un neg deasupra buzei, în partea dreaptă. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o pereche de blugi culoare albaştri, o bluză multicoloră ( galben roşu,verde) în dungi, tricou culoare închisă.

Claudiu Andrei Dobrin

minor disparut Claudiu Andrei DobrinSemnalmente: înălţime 1,30 m, greutate 30 kg, corpolenţă atletic, ochi căprui, faţa rotundă, tenul închis, păr şaten scurt drept, dentiţie incompletă. La data dispariţiei era îmbrăcat cu costum de trening de culoare gri, un maiou culoare alb, iar în picioare purta espadrile albastre.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor doi minori sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitatea de poliție.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.