Cei doi copii romașcani, dispăruți de acasă, au fost găsiți

de | 20/09/2017 | Actualitate, Local

Cei doi copii din Roman, dați dispăruți săptămâna trecută, au fost găsiți.Aceștia au fost identificați de polițiștii din București miercuri, 20 septembrie și, la momentul redactării acestei știri, cei doi minori se află, încă, în custodia oamenilor legii din Capitală.

Claudiu Andrei Dobrin și Constantin Poiană au fost dați dispăruți de familiile lor duminică, 10 septembrie. Cei doi au plecat împreună sâmbătă, 9 septembrie, la ora 18.00, până la un magazin şi nu s-au mai întors. Conform familiei, unul dintre cei doi minori mai obișnuia să plece de la domiciliu, dar se reîntorcea.

Polițiștii romașcani vor merge după cei doi minori și-i vor aduce acasă. În acest caz se află în lucru și o anchetă a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț. Urmează a se stabili de ce au plecat cei doi, dacă au fost constrânși să meargă la București și cum au putut călători singuri doi minori fără ca nimeni să sesizeze acest lucru.

copii disparuti afis

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.