Căruțaș accidental mortal pe E85

de | 21/09/2017 | Actualitate, Rural

Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața miercuri seară. Acesta conducea o căruță pe drumul european E85, iar impactul cu un autoturism a fost fatal. Totul s-a întâmplat în jurul orei 22.30, polițiștii rutieri fiind solicitați să intervină la un accident rutier produs pe E85, în afara localităţii Barticeşti.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 41 de ani, cetățean ucrainean, conducea un autoturism pe DN2, având direcția de mers către Suceava s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism în timp ce din sens opus circula un vehicul cu tracţiune animală, cu care a intrat în coliziune. În urma impactului conducătorul atelajului hipo, un tânăr de 23 de ani, din Mircești, județul Iași, a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic iar rezultatul a fost negativ.” – comunicat de presă IPJ Neamț

În mașina implicată în accident se aflau trei ucraineni, dar niciunul dintre ei nu a vrut să meargă la spital, aceștia primit îngrijiri medicale doar la fața locului, din partea cadrelor medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Neamț.  Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.