Consiliul Județean îi caută pe cei mai valoroși nemțeni

de | 21/09/2017 | Actualitate, Județean

Consiliul Județean vrea să-i premieze pe cei mai activi cetățeni, care au „făcut reclamă” județului prin activitatea depusă.

Instituția amintită, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, va organiza, astfel, „Gala Ambasadorilor Nemțeni“, ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2016 – iunie 2017, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Nemțenii sunt cei care vor putea nominaliza persoanele cele mai reprezentantive din domeniile: artă, educație și cercetare, tinere valori, sănătate, voluntariat, antrprenoriat, asistență socială, sport.

Până pe 15 octombrie, publicul are la dispoziție o adresă de email, ambasadorinemteni@gmail.com, pentru trimiterea propunerilor pentru premiere, în cadrul galei. Între 15 și 20 octombrie se va face o selecție a nominalizărilor, între 21 octombrie și 15 noiembrie persoanele trecute de prima selecție vor putea fi votate electronic de susținători. Între 16 și 20 noiembrie va fi o jurizarea națională, iar pe 1 decembrie va avea loc Gala Ambasadorilor Nemțeni.

Mai multe detalii se pot afla și de pe pagina de facebook.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.