Consiliul Județean îi caută pe cei mai valoroși nemțeni

43

Consiliul Județean vrea să-i premieze pe cei mai activi cetățeni, care au „făcut reclamă” județului prin activitatea depusă.

Instituția amintită, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, va organiza, astfel, „Gala Ambasadorilor Nemțeni“, ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2016 – iunie 2017, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării.

Nemțenii sunt cei care vor putea nominaliza persoanele cele mai reprezentantive din domeniile: artă, educație și cercetare, tinere valori, sănătate, voluntariat, antrprenoriat, asistență socială, sport.

Până pe 15 octombrie, publicul are la dispoziție o adresă de email, ambasadorinemteni@gmail.com, pentru trimiterea propunerilor pentru premiere, în cadrul galei. Între 15 și 20 octombrie se va face o selecție a nominalizărilor, între 21 octombrie și 15 noiembrie persoanele trecute de prima selecție vor putea fi votate electronic de susținători. Între 16 și 20 noiembrie va fi o jurizarea națională, iar pe 1 decembrie va avea loc Gala Ambasadorilor Nemțeni.

Mai multe detalii se pot afla și de pe pagina de facebook.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult